Uitleg Rally uitje

Uitleg Rally uitje

Startlocatie bepalen

U bepaalt waar de rally begint en eindigt. Wij hebben hiervoor verschillende startlocaties in Nederland, België en Duitsland voor u geselecteerd waar wij goede ervaringen mee hebben. Uiteraard kunnen we op wens op elke locatie een op maat gemaakt event laten plaatsvinden.

roadbook uitlegZelf een rally rijden m.b.v. een roadbook 

Je gaat met je team een echte rally rijden. De rally bestaat uit 4 of 2 deelroutes waarbij iedere deelroute ongeveer een half uur tot drie kwartier duurt. Deze worden onderbroken door stops waar teamopdrachten worden uitgevoerd. Een fotoroute, bolletje pijltje, deelkaartjes, en een mysterie navigatiemethode leid jouw team op een uitdagende manier langs smalle weggetjes en over bruggetjes door de landelijke omgeving van punt A naar B. Om het veilig te houden staan onderweg onzichtbare flitspalen die strafpunten kunnen geven bij snelheidsovertredingen.

Checkpoints en teamopdrachten

Na iedere route wordt u opgevangen  u op een checkpoint (controlepost) door onze medewerkers. Hier ziet u de andere deelnemers weer en speelt u een teambuildingsopdracht met de auto. Een voorbeeld hiervan is “blind navigeren”. Met een geblindeerd brilletje een slalom rijden op aanwijzingen van teamgenoten. Natuurlijk kan er hier ook gewisseld worden van chauffeur. U krijgt wat te drinken en lekkere versnaperingen. De net opgedane ervaring van het rally rijden is hier het gesprek van de dag.
De teams worden tijdens de teamopdracht luid aangemoedigd door de andere teams. Na een kwartier gaat de route verder naar het volgende checkpoint.

Bijna bij de Finish 

We maken een stop bij een mooie rustiek gelegen locatie (restaurant, kasteel) waar genoten kan worden van een kopje koffie / thee en/of andere lekkernijen. Nog een 3e checkpoint met een verassende teamchallenge en  de rally is bijna gestreden. Op de finish wordt u afgevlagd onder de rallyboog waarna de spanning te snijden is over wie de route en de teamchallenges het beste heeft volbracht. Onze GPS systemen worden uitgelezen en de punten geteld. Nog heel even en de huldiging kan beginnen….

[us_btn label=”Terug” link=”url:http%3A%2F%2Ftrouwenineentrouwauto.nl%2Fvrijgezellenfeest-bedrijfsuitje-keverrally-volkswagen-busjes-regio|title:Bedrijfsuitje%20of%20Vrijgezellenfeest%20Keverrally%20met%20het%20Volkswagen%20busje||”][us_btn label=”Meer Informatie” link=”url:http%3A%2F%2Ftrouwenineentrouwauto.nl%2Fcontact-vrijgezellenfeest|title:Bedrijfsuitje%20of%20Vrijgezellenfeest%20Keverrally%20met%20het%20Volkswagen%20busje||”]